Rustenburgerpad

Moments for Hair is niet zomaar een kapper: het is er een met een uniek concept. Super kwaliteit, voor een lage prijs in een prachtige, moderne omgeving. Deze kapper is in één woord: verrassend. Bij Momens for Hair kunt u alles verwachten, wat u ook bij een duurdere kapsalons verwacht!

De naam Moments for Hair is niet zomaar gekozen. Wij hebben verschillende ‘moments’ waar u, als klant, van kunt genieten. Bijvoorbeeld het kleurmoment of het knipmoment, waarbij het hele haar wordt verzorgd. Als u niet zoveel tijd heeft of het haar wilt laten opsteken voor een feestelijke gebeurtenis, biedt Moments for Hair ook een ‘quick upgrade’. Zo wordt u helemaal klaargestoomd voor een mooie dag.

De kappers van Moments for Hair worden regelmatig getraind, zodat zij u met veel kennis en kunde aan een mooi kapsel kunnen helpen. U bent er zo altijd van verzekerd dat u geknipt wordt door iemand die op de hoogte is van alle nieuwe trends.

Wij werken met de producten van Indola en Schwarzkopf, voor elke klant is er een passend product. Onze enthousiaste kappers kunnen u er alles over vertellen.

Moments for Hair wil dat alle klanten de zaak stralend lachend verlaten!

Klik hier voor onze tarieven.

Nagelstyliste Beautylicious by Mandy
In onze salon kunt u ook terecht bij nagelstyliste Mandy van Nieuwkerk van Beautylicious bij Mandy. Combineer een bezoek aan onze kapper eens met een nagelbehandeling!