• 071-8700950 - Kempenaerstraat , 071-2043006 - Rustenburgerpad

wie zijn wij

De nieuwste Kapper in Oegstgeest

Moments for Hair is de nieuwste kapper in Oegstgeest. Maar het is niet zo maar een kapper: het is er een met een uniek concept. Een super kwaliteit, voor een lage prijs in een prachtige, moderne omgeving. Deze kapper is in één woord: verrassend.

In Oegstgeest was er weinig aanbod van kappers met zo’n uniek en verrassend concept. Bij Momens for Hair kunt u alles verwachten, wat u ook bij een van de duurdere kapsalons van Oegstgeest verwacht.

De momenten van de nieuwste kapper

De naam Moments for Hair is niet zo maar gekozen. De nieuwste kapper in Oegstgeest heeft verschillende ‘moments’ waar u, als klant, van kunt genieten. Bijvoorbeeld het kleurmoment of het knipmoment, waarbij het hele haar wordt verzorgd. Als u niet zoveel tijd heeft of het haar wilt laten opsteken voor een feestelijke gebeurtenis, biedt Moments for Hair ook een ‘quick upgrade’. Zo wordt u helemaal klaargestoomd voor een mooie dag.

Altijd op de hoogte

De kappers van Moments for Hair worden regelmatig getraind, zodat zij u met veel kennis en kunde aan een mooi kapsel kunnen helpen. Dit is nog zo’n voordeel van deze nieuwste kapper, u bent er altijd van verzekerd dat u geknipt wordt door iemand die op de hoogte is van alle nieuwe trends.

De nieuwe kapper in Oegstgeest heeft een brede lijn van producten, voor elke klant uit Oegstgeest en omstreken is er een passend product. Ook is er nu een speciale herenlijn, met gels, shampoos en ‘treatments’. Hier kunnen de enthousiaste kappers u alles over vertellen.

Moments for Hair wil dat alle klanten de zaak met een lach verlaten, zodat zij stralend door de winkelstraat van Oegstgeest kunnen lopen.

Pak je moment bij de nieuwste kapper in Oegstgeest en je hebt altijd voordeel.